Clineo
ClineoClineoRomania ClineoClineoRo

Talk Show: „O discuție curată între, cu și despre părinți de 1,2,3 sau mai mulți copii”, în cadrul evenimentului de lansare a brandului CLINEO

La mijlocul lunii aprilie am lansat oficial CLINEO în România. Am ales un cadru inedit și am organizat un eveniment atipic. Am lansat provocarea unei discuții curate între părinți celebri de 1, 2, 3 sau mai mulți copii. Am atins și subiectul „bătăliei” cu microbii invizibili, un subiect aprins printre părinți.

După ce și-au igienizat mâinile, cei care au participat la prima ieșire oficală „în lume” a lui Clineo au avut parte de o seară plină de emoții, de amuzament, dar și de povești reale din viața de familie de zi cu zi, împreună cu Anca Sînă Serea, Ana Nicolescu și Alice Năstase. Alex Zamfir s-a alăturat celor trei doamne și toți patru au renunțat pentru o seară la numele pe care îl poartă și au fost doar părinții copiilor lor.

 

Cea mai bună mamă, cel mai bun tată

Anca Sînă Serea a purtat titlul de cea mai bună mamă pentru David, Sara, Noah, Ava şi Moise, iar în curând va deveni mămică și pentru micuța Leah, Ana Nicolescu titlul de cea mai bună mamă pentru Măriuca și Iulia, iar Alice Năstase Cea mai bună mamă pentru Ilona, Victor și Iza.
Discuția a fost moderată de Alex Zamfir, cel mai bun tată pentru Mark, aka „Nenea Clineo” în ultima perioadă – vom afla imediat de ce .

 

O discuție sinceră

Cei patru invitați ne-au încântat cu povești despre copiii lor, despre pasiunile acestora, despre relația pe care o au cu cei mici. Au împărtășit modul în care reușesc să se împartă între viața profesională și cea personală. Și nu în ultimul rând, am vorbit despre raportul copiilor mici sau mari cu igiena și cum anume reușesc ei, ca părinți, să le insufle acestora grija pentru “mânuțe curate”.

 

Mama voioasă a 5… 6 copii!

Anca Sînă Serea, mândră mămică a cinci copii, are, în timp ce îl așteaptă pe cel de al șaselea, o frumoasă carieră în televiziune, un blog, un vlog de succes. Cu toate că este extrem de activă în viața profesională, reușește să își păstreze mereu zâmbetul pe buze și să fie acolo pentru copiii ei, pe care îi învață să trăiască frumos și asumat.

 

Copiii învață prin puterea exemplului

Aceasta consideră că educația, alimentația sănătoasă și igiena sunt prioritare pentru orice părinte responsabil. „E complicat cu cinci. E adevărat că la primii copii ești mult mai atent, mai implicat și mai vehement, cel puțin în cazul meu, după care te mai relaxezi, dar te relaxezi pentru că realizezi faptul că ei preiau multe obiceiuri de la noi și ei între ei. Băiatul meu cel mare, David, este un model în acest sens: se spală obsesiv pe dinți, are dinți impecabili, pentru că eu i-am insuflat acest lucru și i-am explicat de ce este important. Copiii urmează modelele pe care noi le oferim, iau exemplu unul de la celălalt”, ne-a spus Anca Serea.

 

Mămica Urbană

Ana Niculescu a lucrat 13 ani în presă pentru reviste de sănătate și frumusețe. De șase ani scrie pe blogul MămicaUrbană și organizează evenimente cu mame bloggeri. Mărturisește că de când a devenit mămică, a trăit cele mai intense emoții alături de cele două fetițe. Consideră că viața este doar despre iubire, în toate manifestarile ei pure, luminoase, venite de la Dumnezeu.

 

Exemple pozitive și perseverență

Ana crede în puterea exemplului și în perseverență când vine vorba de insuflarea unor principii sănătoase, legat de igienă, dar nu numai: „Dacă am zis că nu mâncăm fără să ne spălăm pe mâini, cine s-a spălat pe mâini mănâncă, cine nu, nu. Ne ținem de acest lucru. A funcționat și funcționează în continuare”, povestește aceasta.

 

Mamă full-time fără a renunța la joburi

Alice Năstase Buciuta este redactor-şef al revistei Tango şi scriitor, dar cel mai important, cea mai bună mamă pentru cei trei copii. Alice și-a crescut singură copiii, fără bonă, fără ajutorul bunicilor și fără a renunța la joburi. Astfel, este simultan casnică, anteprenoare, realizatoare de emisiuni, scriitoare, jurnalistă, dar mai ales mamă full-time. Ce paradox frumos!

 

Nu face rabat de la ceea ce contează

Alice se consideră o mamă extrem de permisivă, dar, cu toate acestea sunt unele lucruri de la care nu a făcut rabat, unul dintre acestea fiind spălatul pe mâini. „ Așa cum nu i-am lăsat să își bage degetele în priză, nu i-am lăsat nici să se așeze la masă nespălați pe mâini. La asta nu putem renunța oricât de obosiți am fi, iar în ultima vreme de când gelurile antibacteriene sunt la îndemână, s-au simplificat puțin lucrurile”, spune ea.

Principiul după care s-a ghidat mereu a fost acesta de a nu face rabat de la ceea ce contează cu adevărat. „Îi las să facă orice, să strice orice, să se murdărească din cap până în picioare, dar lucrurile care au legătură cu sănătatea și siguranța lor, chiar nu trebuie lăsate deoparte. Nu e nimic greu să le spunem că e obligatoriu să te speli pe mâini înainte să mănânci” ne-a mai spus Alice.

 

Nenea Clineo

„De ceva vreme, de când am primit câteva produse de la Clineo, copiii mă strigă pe stradă Nenea Clineo. În ultimul timp, când intru în casă, am înlocuit spălatul pe mâini cu folosirea gelului antibacterian Clineo. Mi se pare mult mai simplu, foarte eficient și, într-o notă personală, îmi place mult mai mult pentru că se usucă foarte repede. Deci, eu și toți copiii de pe strada noastră vă recomandăm cu toată căldura să folosiți cu încredere Clineo!”, ne-a dezvăluit Alex cu zâmbetul pe buze.

Acesta are o relație specială cu fiul lui și mărturisește că se regăsește adesea în comportamentul mezinului.

 

„Am făcut baie și cu o seară înainte”

„Pentru a vă povesti despre relația lui Mark cu igiena, trebuie să facem o călătorie prin tunelul timpului, acum vreo 35 de ani, să vă povestesc despre un băiețel care se întorcea seara acasă, după o zi întreagă de joacă, iar când mama lui îi spunea că trebuie să facă baie – el fiind negru din cap până în picioare – întreba revoltat „DE CE?”, că făcuse și cu o seară înainte.

După 35 de ani, băiatul meu, Mark, face aproximativ la fel. Nu îi place să se spele. Sper că va trece faza aceasta. Am auzit că va se întâmpla când vor începe să îl intereseze fetele. Rămâne să vedem”, glumește Alex.

 

Provocări

Cei patru speakeri cred că una dintre cele mai grele provocări pentru părinți este momentul în care copilul merge la grădiniță sau la școală, locuri în care, uneori, igiena toaletelor lasă de dorit. Ei sunt de părere că cel mic trebuie să învețe acasă cum să se “apere” de monștrii nevăzuți, iar produsele antibacteriene sunt de un real folos în lupta cu aceștia, fiind ușor de transportat și folosit, în orice situație.

 

Hint: Clineo se adresează în special mămicilor care doresc să își știe mereu copiii în siguranță, fie că vorbim despre locul de joacă, grădiniță, școală sau alte locuri în care aceștia își desfășoară activitatea și ar putea fi expuși bacteriilor.

 

 

2019-05-23T14:01:01+00:00