Clineo
ClineoClineoRomania ClineoClineoRo
Produse antibacteriene Clasic2019-08-09T13:10:50+00:00

Produse antibacteriene Clasic

Spray antibacterian 60 ml

Spray-ul antibacterian CLINEO este ușor de folosit și acționează instant în orice situație îți dorești un refresh. Este de ajuns o cantitate de 6 ml de produs pentru a elimina în 60 de secunde bacteriile, oferind mâinilor o senzație plăcută, de prospețime, după aplicare. Are un parfum plăcut, discret. Produsul nu provoacă iritații.

Gel antibacterian 60 ml

Gelul antibacterian CLINEO acționează rapid fără apă și săpun, eliminând bacteriile în 60 de secunde de la aplicare. Poate fi folosit cu ușurință oricând simți nevoia să îți cureți și igienizezi mâinile. Produsul are un parfum plăcut, discret și nu provoacă iritații.

Șervețele antibacteriene 15 buc

Șervețelele antibacteriene 15 buc CLINEO elimină bacteriile în 30 de secunde de la folosire, datorită formulei speciale pe bază de alcool. Oferă prospețime mânilor, fără a provoca iritații. Sunt ușor de transportat și folosit. Au un parfum discret, plăcut și sunt acolo de fiecare dată când ai nevoie de un aliat împotriva bacteriilor și microbilor.

Șervețele antibacteriene 70 buc

Sunt perfecte pentru înlăturarea tuturor„monștrilor” văzuți și nevăzuți de pe mâini sau de pe alte suprafețe. Sunt ideale pentru casă, mașină, gențile mămicilor sau de ce nu, pentru întreaga gașcă de prieteni. Acționează în 30 de secunde de la folosire, datorită formulei pe bază de alcool. Asigură o curățare eficientă a mânilor, fără a provoca iritații, fiind extrem de ușor de folosit. Pachetul mare oferă calitate și cantitate în același timp.